Samsung Polonia confirmă că Galaxy Note II va primi actualizarea la Lollipop

697 ori
<b>Samsung Polonia confirmă că Galaxy Note II va primi actualizarea la Lollipop</b>La toamnă se vor împlini 3 ani de când există pe piața Galaxy Note II, un phablet excelent la vremea sa și care se pregătește să primească Android 5.0 Lollipop în aceste zile, conform unor zvonuri. Samsung Polonia a confirmat acest lucru pe...

La toamnă se vor împlini 3 ani de când există pe piața Galaxy Note II, un phablet excelent la vremea sa și care se pregătește să primească Android 5.0 Lollipop în aceste zile, conform unor zvonuri. Samsung Polonia a confirmat acest lucru pe Twitter.

Sincer să fiu nu mă așteptam ca acest device să primească actualizarea, deci aceasta e o veste excelentă. De remarcat faptul că Note II a bifat deja 3 mari actualizări Android până acum și se pregătește să primească și Material Design, multitasking pe bază de carusel și zona de notificări unificată cu cea Quick Settings, plus o administrare mai bună a bateriei.

E drept că nu știm încă exact când va sosi pachetul software, dar având în vedere cât de vechi e phabletul, cred că mai avem puțin de așteptat. Samsung a pornit între timp actualizarea lui Note 4 la Lollipop în această săptămână, iar software-ul a sosit treptat și pe Galaxy S5 și S4 în ultima lună, dar și pe Note 3. Nu cred că mă înșel prea tare când afirm că Lollipop este versiunea de Android cel mai prompt oferită de producătorul sud coreean, care nu a mai ales să aștepte un nou flagship pentru a da liber la software nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×