Apple Watch Series 4 disecat de iFixit: rezonabil de uşor de reparat, baterie uşor de înlocuit

1.172 ori
<b>Apple Watch Series 4 disecat de iFixit: rezonabil de uşor de reparat, baterie uşor de înlocuit</b>Vedem astăzi și un proces teardown pentru ceasul inteligent Apple Watch Series 4, purtabil care a uimit în momentul lansării prin senzorul EKG adus la bord. Și de această dată echipa de profesioniști iFixit este cea care se află în spatele disecției

Dacă tot a desfăcut iPhone XS şi XS Max, iFixit şi-a încercat mana şi cu Apple Watch Series 4. Celebrul purtabil a ajuns pe "masa de operaţii" a celebrului site, care a trecut la disecţie. Astfel am descoperit cât de uşor este de reparat revoluţionarul ceas Apple.

Watch Series 4

Nota este de 6 din 10 pentru uşurinţă de reparare, ceea ce face produsul rezonabil de uşor de reparat. Are ca avantaj faptul că poţi înlocui foarte uşor curelele, iar purtabilul este compatibil şi cu curelele modelelor mai vechi. O altă veste bună este că deşi e greu să înlocuieşti ecranul, măcar el este uşor de detaşat, prin conectori ZIF simpli. Şi bateria e uşor de scos şi înlocuit.

Watch Series 4

Va reamintesc că Apple a prezentat Apple Watch Series 4 pe 12 septembrie, subliniind funcţia sa revoluţionară de EKG. Ceasul costă în jur de 1999 lei pe piaţa locală şi vine cu diagonale între 1.57 inch şi 1.78 inch. Revin puţin la disecţia iFixit, pentru a menţiona că Apple a folosit aici o sumedenie de şuruburi tri point, care îngreunează serios reparaţiile şi sunt omniprezente.

O mai mare vulnerabilitate o reprezintă cablurile flexibile montate în zona procesorului, dar şi placa de bază pe care sunt fixate componente de sistem cu foarte multă răşină. La interior au fost găsite şi procesoru cel nou Apple S4 dual core şi o baterie de 291.8 mAh, care ar trebui să ţină 18 ore, adică fix ca la predecesor. Apropo, tot 6 din 10 au luat pentru uşurinta de reparare şi Apple Watch Series 3, iPhone XS şi XS Max.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×