Apple Watch Series 4 este așteptat cu spate din ceramică și senzor EKG; Ar putea debuta mâine

756 ori
<b>Apple Watch Series 4 este așteptat cu spate din ceramică și senzor EKG; Ar putea debuta mâine</b>Marele eveniment Apple de mâine seară ne-ar putea aduce printre altele și debutul noii generații de ceasuri inteligente, modele parte din seria Apple Watch Series 4. Cu 24 ore înainte de conferința americanilor avem ocazia să aflăm detalii

Evenimentul Appleprogramat pentru ziua de 12 septembrie ne-ar putea aduce o gamă variată de produse, de la 3 noi iPhone-uri, la un iPad Pro de nouă generație cu muchii mai înguste și până la un smartwatch nou. Acesta se va numi Apple Watch Series 4 și astăzi pe seama unui raport emis de către reputatul analist Ming-Chi Kuo avem ocazia să aflăm câteva dintre caracteristicile purtabilului mult așteptat.

Ei bine, una dintre informațiile dezvăluite de Ming este aceea că smartwatch-ul cel nou Apple va sosi echipat cu un senzor EKG pentru realizarea de electrocardiograme. Această componentă dezvoltată de către compania Osram va permite ceasului să detecteze și să prezică mai multe condiții de sănătate decât modelul anterior. 

Un zvon anterior chiar sugera faptul că măsurarea EKG-ului va necesita ca utilizatorul de Apple Watch să strângă cu două degete ceasul, moment în care un curent imperceptibil va trece peste pieptul său și astfel va permite detectarea de bătăi neregulate ale inimii și a altor anomalii. 

Mai aflăm că noua generație Apple Watchva sosi cu un spate din ceramică în toate versiunile și că vom avea parte de un ecran mai generos cu muchii mai înguste. Tot pe lista de așteptări avem și un modul GPS îmbunătățit, un procesor nou, dar și o baterie mai eficientă. Aflăm mâine seară dacă Apple va prezenta și acest ceas alături de noile iPhone-uri!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×