Apple Watch Series 4 este cel mai bine dotat ceas din lume, are EKG, ecran mai mare cu 30%

2.850 ori
<b>Apple Watch Series 4 este cel mai bine dotat ceas din lume, are EKG, ecran mai mare cu 30%</b>După 3 generaţii de Apple Watch care a arătat cam la fel, Apple a făcut marea schimbare în 2018. În cadrul evenimentului de prezentare pentru iPhone Xs am luat contact şi cu Apple Watch Series 4, care aduce multe inovaţii faţă de predecesori.

După 3 generaţii de Apple Watch care a arătat cam la fel, Apple a făcut marea schimbare în 2018. În cadrul evenimentului de prezentare pentru iPhone Xs am luat contact şi cu Apple Watch Series 4, care aduce multe inovaţii faţă de predecesori.

Apple Watch Series 4 este cel mai bine dotat ceas din lume, are EKG, ecran mai mare cu 30%

În primul rând ecranul este cu peste 30% mai mare decât la modelele trecute. Varianta de 40 mm creşte cu 35% ca spaţiu de afişaj, iar cea de 44 mm cu 32%. Corpul rămâne totuşi cam la aceleaşi dimensiuni, ba chiar e un pic mai compact. Watch Face-urile afişează acum informaţii mai utile şi relevante şi grupează împreună mai multe detalii utile. Toate versiunile noi au spate din safir şi ceramică.

Apple Watch Series 4

Butonul Crown a primit feedback haptic, care face utilizarea să mai plăcută şi mai comodă. Apple a subliniat şi faptul că difuzorul de la bord e cu 50% mai zgomotos şi că microfonul a fost mutat pe cealaltă parte faţă de difuzor pentru a nu crea ecou. La interior regăsim noul chipset Apple S4, un CPU 64 bit dual core şi un GPU mai puternic, cu performanţa dublă faţă de Apple S3.

Apple Watch Series 4 electrocardiogram

Marea inovaţie totuşi e una care ţi-ar putea salva viaţa. Apple a integrat un EKG pe ceasul său, care foloseşte electrozi plasaţi în spatele ceasului pentru a măsura ritmul cardiac şi neregularităţile sale. Până şi cârcotaşul FDA a aprobat produsul şi ei sunt aceiaşi care nu au aprobat tratamente cu celule stem, medicamente pentru HIV şi cancer, forţând pacienţii americani să le procure din Mexic.

Apple Watch Series 4

Există şi un senzor nou, un giroscop mai evoluat care detectează momentul în care cazi. Dacă stai nemişcat mai mult de câteva zeci de secunde după ce cazi cheamă automat ambulanţa şi pe cei dragi. Viaţa bateriei este de 18 ore şi avem şi suport Bluetooth 5.0 LE. Avem şi un finisaj auriu închis similar cu cel de la iPhone Xs. Preţurile pornesc de la 399 dolari pentru modelul cu GPS şi 499 dolari pentru cel cu LTE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×