Samsung Galaxy J6+ (SM-J610G) primește certificarea FCC; Se pregătește de lansare alături de J4+

866 ori
<b>Samsung Galaxy J6+ (SM-J610G) primește certificarea FCC; Se pregătește de lansare alături de J4+</b>Acum că lansările Apple au trecut este momentul să ne îndreptăm atenția către știrile obișnuite, un subiect interesant fiind cel al certificării lui Samsung Galaxy J6+ de către FCC. Aici telefonul apare menționat sub numele de serie SM-J610G

S-au terminat cu lansările Apple astfel că revenim la subiectele obișnuite precum este cazul certificării pe care FCC a oferit-o de curând smartphone-ului Samsung Galaxy J6+. Aici telefonul apare menționat sub numele de serie SM-J610G și deși documentele nu dezvăluie detalii picante despre dispozitiv, acestea au rolul de a ne confirma faptul că lansarea oficială este mai aproape decât credem.

Galaxy J6+

De asemenea și cei de la Bluetooth SIG certifică acest telefon, dar nu singur, ci alături de varianta mai modestă intitulată Samsung Galaxy J4+. Ținând cont de aceste denumiri ne putem aștepta la câteva upgrade-uri pe partea de dotări hardware precum un salt la o rezoluție Full HD+ pe modelul Galaxy J6+, la un port USB Type-C și de ce nu chiar și la o baterie mai generoasă.

Galaxy J6+

Carcasa va rămâne cel mai probabil una realizată din policarbonat ținând cont de zona de preț din care fac parte aceste terminale și dacă ar fi să mai speculăm pe seama dotărilor, nu ar fi exclusă apariția unei camere duale aici - dotare care i-ar putea atrage pe cei cu bugete mai mici. Așteptăm mai multe scăpări în perioada ce urmează sau poate Samsung ne surprinde prin lansarea telefoanelor în zilele ce vin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×