Apple Watch Unboxing: primul smartwatch Apple scos din cutie în varianta sport de 42 mm, cu setup mai rapid decât ne aşteptam (Video)

2.589 ori
<b>Apple Watch Unboxing: primul smartwatch Apple scos din cutie în varianta sport de 42 mm, cu setup mai rapid decât ne aşteptam (Video)</b>Apple Watch este un device pe care am pus m&acirc;na cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urmă, &icirc;n cadrul unui eveniment Quickmobile şi la acea vreme mi se părea un smartwatch prea mic pentru a fi comod. De asemenea procesul său de setup...

Apple Watch este un device pe care am pus mâna cu câteva săptămâni în urmă, în cadrul unui eveniment Quickmobile şi la acea vreme mi se părea un smartwatch prea mic pentru a fi comod. De asemenea procesul său de setup mi s-a părut lung. Ei bine, după o utilizare un pic mai lungă aceste impresii se corectează, iar acum am avut şi ocazia să realizăm un unboxing pentru faimosul Apple Watch.

Aflaţi că acest prim smartwatch Apple costa de la 1.999 lei în sus la Quickmobile.ro, acesta fiind preţul pentru Apple Watch Sport de 38 mm, din aluminiu argintiu. Noi testam versiunea de 42 mm Sport, din aluminiu. În cutie se află ceasul, o curea, încărcătorul magnetic cu fir cu lungime de 2 metri, un adaptor USB pentru încărcător şi manualul.

Apple Watch scos din cutie

Există 3 versiuni principale ale ceasului: Sport, Watch şi Edition (din aur de 18 karate), la rândul lor subdivizate în modele de 38 sau 42 mm. Primul are diagonală de 1.34 inch, iar al doilea de 1.54 inch şi ambele vin cu panou AMOLED. La bord avem 512 MB RAM, 8 GB stocare şi o baterie de 205 mAh. Pe partea de conectivitate, ni se ofera NFC, Bluetooth, WiFi şi primim şi suport Apple Pay.

Apple Watch

Ceasul are ca procesor un Apple S1, iar Apple promite 18 ore de funcţionare cu bateria acestui ceas. În ce priveşte setarea, se pare că testul meu de acum câteva săptămâni a avut un setup lent din cauză că foloseam al meu iPhone 5 probabil. În tandem cu un iPhone 6 Plus şi de această dată mai dotați în ce priveşte setupul, el s-a realizat în 2-3 minute. Totul începe cu scanarea ecranului ceasului cu camera de pe iPhone, apoi începe pairingul, se apasă pe câteva butoane virtuale şi începe o instalare a aplicaţiilor pe ceas, ce durează maxim 1 minut şi jumătate.

Apple Watch Unboxing

Apoi putem accesa interfaţa principală şi acel "nor" de aplicaţii, acea modalitate inedită a lui Watch OS de a organiza aplicaţiile pe ecran. Ceasul este şi uşor rezistent la apă, după standardul IPX7, deci mai degrabă rezistent la stropire şi are sticlă 2.5D Ion X în zona frontală. În spate se află senzorul pentru puls, iar lateral găsim cele două butoane: cel Power (care are şi alte funcţii) şi butonul crown, care poate fi rotit pentru zoom in/out şi parcurgerea de liste. Revenim cu o recenzie completă curând!

Prețul actualizat al lui Apple Watch îl puteți afla de pe QuickMobile.ro.

Apple Watch Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×