Capacul spate al lui OnePlus 2 va fi fabricat din materiale inedite, conform unui teaser OnePlus; Încă un teaser aduce în discuţie componentele!

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.590 ori
<b>Capacul spate al lui OnePlus 2 va fi fabricat din materiale inedite, conform unui teaser OnePlus; Încă un teaser aduce în discuţie componentele!</b>Plouă cu teasere din partea OnePlus, două fiind publicate &icirc;n ultimele zile pe Google+ de către compania chineză. Unul are de-a face cu designul noului terminal şi celălalt cu lookul său. &Icirc;n plus, avem acum şi c&acirc;teva impresii...

Plouă cu teasere din partea OnePlus, două fiind publicate în ultimele zile pe Google+ de către compania chineză. Unul are de-a face cu designul noului terminal şi celălalt cu lookul său. În plus, avem acum şi câteva impresii despre camera terminalului, prin intermediului bloggerului Marques Brownlee.

Primul teaser OnePlus ne prezintă o serie de materiale ce ar putea fi folosite pentru spatele acestui terminal, sub formă de capace StyleSwap pentru spate. Se menţionează ceramica, bambusul, cuartzul, pielea, denimul sau nylonul. Astfel, handsetul ar ieşi în evidenţă chiar şi faţă de apreciatul LG G4 şi al său spate din piele.

Capacul spate al lui OnePlus 2 va fi fabricat din materiale inedite, conform unui teaser OnePlus; Încă un teaser aduce în discuţie componentele!

Celălalt teaser e o listă de parteneri hardware şi firme care vor avea componente la interiorul lui OnePlus 2. Pe lista se afla atât Qualcomm, cu al său Snapdragon 810 v2.1, cât şi Toshiba, care probabil contribuie cu senzorul de 13 MP testat de Marques Brownlee. A se remarca lipsa celor de la Sony de pe listă. Prezenţa Samsung e probabil asociată cu memoria terminalului, în vreme ce JDI se ocupă de display.

Mostra foto OnePlus 2

În cele din urmă Marques are o galerie pe Google+ cu fotografii realizate cu OnePlus 2, iar ele arăta foarte bine, putându-se bătea cu cadrele lui Galaxy S6 de exemplu. Culorile sunt realiste, panorama pe zi înnorata e clara si are detalii bune şi nici acea captură de la interior nu arată rău, deşi e puţin cam întunecată.

Prim planul cu acea floare rosie arata si el excelent si asteptam sa vedem si capturi low light care sa puna camera la incercare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×