Asus ar putea lansa un smartwatch În cea de-a 2-a jumătate a acestui an

1.721 ori
<b>Asus ar putea lansa un smartwatch În cea de-a 2-a jumătate a acestui an</b>Potrivit unui raport realizat de către Focus Taiwan, se pare că cei de la Asus au în plan lansarea unui smartwatch în cea de-a 2-a jumătate a acestui an. Smartwatch-ul Asus va cuprinde o serie de funcții speciale, dar încă nu știm cu exactitate...

Potrivit unui raport realizat de către Focus Taiwan, se pare că cei de la Asus au în plan lansarea unui smartwatch în cea de-a 2-a jumătate a acestui an. Smartwatch-ul Asus va cuprinde o serie de funcții speciale, dar încă nu știm cu exactitate la ce se referă acestea.

Primul zvon cu privire la un ceas inteligent marca Asus a apărut după târgul Computex ce s-a desfășurat în Taipei, eveniment în cadrul căruia cei de la Asus au spus investitorilor că vor să lanseze un smartwatch în anul 2014.

Johney Shih, președinte Asus, a declarat reporterilor prezenți la petrecerea Asus de sfârșit de an faptul că au în plan lansarea unui dispozitiv portabil, mai precis un smartwatch ce va beneficia de o serie de funcții speciale, menite să îl facă un competitor direct pentru produsele similare cum ar fi Galaxy Gear.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×