Samsung Galaxy S5 va avea scanner de amprente, o confirmă un APK al său

1.396 ori
<b>Samsung Galaxy S5 va avea scanner de amprente, o confirmă un APK al său</b>Dacă ecranul 2K al lui Galaxy S5 începe să pară tot mai incert, scannerul sau de amprente a primit un soi de confirmare astăzi. Ca de obicei @evleaks e sursa scăpării, postând un screenshot al unui fișier numit "FingerprintService.apk". &nbsp;...

Dacă ecranul 2K al lui Galaxy S5 începe să pară tot mai incert, scannerul sau de amprente a primit un soi de confirmare astăzi. Ca de obicei @evleaks e sursa scăpării, postând un screenshot al unui fișier numit "FingerprintService.apk".

Acesta ar veni de pe Galaxy S5 și deși imaginea  e foarte ușor de falsificat, @evleaks are o reputație prea bună pentru a posta informații eronate. știam de ceva vreme ca noul Galaxy S ar putea adopta o nouă metodă de autentificare, inclusiv una bazată pe scanarea irisului utilizatorului, dar se pare că s-a mers pe amprentare până la urmă.

Să vedem și cum va fi integrat noul senzor și în ce zonă. Poate că îl vom vedea în zona butonului Home că la iPhone 5s sau poate în spate ca la HTC One Max. Pe lângă această funcție ar trebui să primim și o serie de senzori și gesturi noi, pe care le vom afla în detaliu fie lună viitoare, fie în martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×