ASUS postează un teaser video pentru primul său ceas smart, ZenWatch (Video)

793 ori
<b>ASUS postează un teaser video pentru primul său ceas smart, ZenWatch (Video)</b>ASUS va fi o prezenta importanță la IFA 2014, ca în fiecare ediție a acestui show de altfel. De această dată ei pregătesc și un smartwatch pentru show, iar azi am aflat numele sau prin intermediul unui teaser postat de compania asiatică pe web....

ASUS va fi o prezenta importanță la IFA 2014, ca în fiecare ediție a acestui show de altfel. De această dată ei pregătesc și un smartwatch pentru show, iar azi am aflat numele sau prin intermediul unui teaser postat de compania asiatică pe web.

Noul smartwatch poartă numele de ZenWatch și arata cel puțin interesant, după cum se vede și din captura de mai sus. în prealabil primisem un teaser pe Twitter de la ASUS, dar acela era atât de vag, încât puteai doar să presupui că e vorba de un ceas. IFA debutează la mijlocul săptămânii viitoare și trimisul Mobilissimo.ro, Claudiu Sima se va afla la fața locului pentru cele mai noi hands-on-uri cu terminale proaspăt lansate.

De admirat faptul că ASUS a reușit să păzească acest produs de leakuri, mai ales având în vedere că tabletele lor cam scapa înainte de evenimente pe web. ZenWatch nu pare menit să concureze cu Moto 360 sau cu LG G Watch R, la capitolul design. Din câte văd acest device va avea o carcasă metalică, o fațadă din sticlă și o curea destul de masiva față de standardele actuale. întrebarea rămâne: Android Wear sau o platformă proprie ASUS?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×