Think review (Philips Xenium W8510): un joc de logică strălucit, care Îți pune neuronii la treabă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.009 ori
<b>Think review (Philips Xenium W8510): un joc de logică strălucit, care Îți pune neuronii la treabă (Video)</b>Atunci când am testat telefonul Philips Xenium W8510 am decis să joc și faimosul titlul Think pe el, de vreme ce mi-a fost recomandat de multă lume, printre care și cititori Mobilissimo.ro. Jocul e disponibil gratuit, este o excelentă provocare de...

Atunci când am testat telefonul Philips Xenium W8510 am decis să joc și faimosul titlul Think pe el, de vreme ce mi-a fost recomandat de multă lume, printre care și cititori Mobilissimo.ro. Jocul e disponibil gratuit, este o excelentă provocare de logică și intuiție și e detaliat mai jos.

Think a debutat în februarie, are o muzică minimalistă în fundal și implică ghicirea unui cuvânt folosind tot felul de indicii vizuale. Jocul va pune la dispoziție 360 de puzzle-uri, 30 de capitole și se bazează pe gândirea vizuală. Veți avea capitole axate strict pe filme, altele pe acțiuni și altele pe emoții umane. Puteți cere un indiciu, dar numărul lor este limitat și puteți cumpăra altele cu bani reali dacă doriți.

Think review (Philips Xenium W8510): un joc de logică strălucit, care Îți pune neuronii la treabă (Video)

Puteți să vă întrebați și prietenii pe Facebook, iar uneori dacă ghiciți o parte din soluție va apărea un mic Einstein și vă va ajuta puțin. Jocul provoacă dependenta, deși este atât de simplu și are un "learning curve" care poate fi descris drept... superb. Nici nu îți vei da seama când a crescut dificultatea jocului, fiecare creștere fiind extrem de subtilă. Think nu frustrează deloc jucătorul, ci îl învața să gândească vizual, să facă noi conexiuni pe care nu le-a mai făcut până acum și să își deschidă puțin mintea.

Per total acest joc oferă cam 10 ore de gameplay și îi acordăm nota 9 din 10. îl puteți descărca de aici.

Prețul lui Philips Xenium W8510 îl puteți afla de aici.

Think review (Philips Xenium W8510)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×