Cel mai stupid test de rezistenţă: Samsung Galaxy S6 şi iPhone 6 aruncate în apă fiartă (Video)

3.647 ori
<b>Cel mai stupid test de rezistenţă: Samsung Galaxy S6 şi iPhone 6 aruncate în apă fiartă (Video)</b>Pentru că un ceai şi o supă nu sunt de ajuns, e momentul să vedem cum iPhone 6 şi Samsung Galaxy S6 sunt supuse unui test &icirc;n apă fiartă. Nici unul dintre cele două modele nu e rezistent la apă şi &icirc;n mod surprinzător Galaxy S6...

Pentru că un ceai şi o supă nu sunt de ajuns, e momentul să vedem cum iPhone 6 şi Samsung Galaxy S6 sunt supuse unui test în apă fiartă. Nici unul dintre cele două modele nu e rezistent la apă şi în mod surprinzător Galaxy S6 rezista la test.

iPhone 6 a cedat după 10 secunde, dar Galaxy S6 chiar surprinde, ajungând la aproximativ 2 minute de funcţionare, după care se resetează. Testul e cu atât mai stupid şi mai deranjant, atunci când persoana care îl realizează începe să lovească insistent handsetul Samsung. După ce ambele terminale sunt şterse şi uscate, Galaxy S6 nu mai porneşte, în vreme ce iPhone 6 afişează doar logo-ul Apple.

În mare nici unul dintre telefoane nu mai funcţionează după test, ceea ce era un lucru de bun simţ de aflat şi fără acest supliciu. Dacă o scăpare de iPhone sau Galaxy S6 în toaleta are şanse să se întâmple, nu cred că aceste două modele vor scăpa în oală cu supa prea curând, mai ales că o persoană cu Galaxy S6 sau iPhone 6 nu mănâncă supa... ci supa crema sau sushi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×