Asus ZenWatch ajunge în România prin intermediul Cel.ro; iată prețul său!

2.083 ori
<b>Asus ZenWatch ajunge în România prin intermediul Cel.ro; iată prețul său!</b>Printre smartwatch-urile lansate la sf&acirc;rșit de 2014, s-a numărat și ASUS ZenWatch, un dispozitiv elegant ce rulează sistemul de operare Android Wear. &Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, se pare că ceasul dezvoltat de taiwanezii poposește și...

Printre smartwatch-urile lansate la sfârșit de 2014, s-a numărat și ASUS ZenWatch, un dispozitiv elegant ce rulează sistemul de operare Android Wear. Începând de astăzi, se pare că ceasul dezvoltat de taiwanezii poposește și în România prin intermediul celor de la Cel.ro, retailer ce vinde produsul pentru suma de 949 lei.

La capitolul dotări hardware, ZenWatch ne oferă un display AMOLED de 1.63 inch cu rezoluție 320 x 320 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare și o baterie de 1.4 Wh.

Acest model este rezistent la stropirea cu apă și aduce conectivitate Bluetooth 4.0, un port microUSB, microfon integrat și protecție Gorilla Glass 3. Asus ZenWatch dispune de un corp curbat din oțel inoxidabil, iar cureaua ce sosește la pachet este una fabricată din piele. Cum vi se pare prețul afișat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×