Casio lansează ceasul pentru Bear Grylls: Pro Trek WSD-F21HR, un model robust cu două ecrane

Autor:  | Publicat în:  Casio 1.392 ori
<b>Casio lansează ceasul pentru Bear Grylls: Pro Trek WSD-F21HR, un model robust cu două ecrane</b>Casio a lansat un nou ceas robust, unul care pare gândit pentru cei cu stil de viaţă ca Bear Grylls. Amatorii de drumeţii montane vor aprecia acest model numit Pro Trek WSD-F21HR. Vine cu Wear OS şi are senzor de puls optic

Casio a lansat un nou ceas robust, unul care pare gândit pentru cei cu stil de viaţă ca Bear Grylls. Amatorii de drumeţii montane vor aprecia acest model numit Pro Trek WSD-F21HR. Vine cu Wear OS şi are senzor de puls optic.

Casio Trek WSD-F21HR

Produsul va debuta în prima fază în SUA, la un preţ de 500 de dolari. Vine pe negru şi roşu şi se va găsi la retailerii specializaţi pe ceasuri. Pro Trek WSD-F21HR dispune de un ecran de 1.32 inch (cu rezolutie de 320 x 300 pixeli) în două straturi, cu un LCD color şi un LCD monocrom. Veţi putea face trecerea între ele pentru a face economie de baterie.

Casio Trek WSD-F21HR

Ecranul monocrom va afişa ora şi data, dar şi unele măsurători utile, consumând foarte puţină energie. Este gândit să fie uşor de citit în bătaia soarelui, având contrast sporit. Avem şi GPS la bord şi un senzor optic avansat, care măsoară pulsul prin utilizarea luminii LED proiectată direct pe încheietură.

Măsurătorile pulsului, caloriilor, paşilor, toate datele de fitness se vor sincroniza cu Google Fit.  Avem şi un barometru, altimetru, busola, microfon, alerte prin vibraţii plus un mecanism de măsurare a vitezei. Toate aceste funcţii sunt într-un corp robust, cu rezistenţă la 5 ATM şi avem o viaţă a bateriei de aproximativ o zi şi jumătate. Aşteptăm să aflăm dacă vine şi în Europa.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×