Ceas de aproape 200 de mii de dolari? TAG Heuer are aşa ceva: Connected Modular 45

1.229 ori
<b>Ceas de aproape 200 de mii de dolari? TAG Heuer are aşa ceva: Connected Modular 45</b>În cazul în care aveaţi 198.000 de dolari şi nu aveaţi ce să faceţi cu ei, puteţi cumpăra noul ceas inteligent de la TAG Heuer, Connected Modular 45. Evident este un ceas de lux, dar are şi câteva funcţii smart.

În cazul în care aveaţi 198.000 de dolari şi nu aveaţi ce să faceţi cu ei, puteţi cumpăra noul ceas inteligent de la TAG Heuer, Connected Modular 45. Evident este un ceas de lux, dar are şi câteva funcţii smart.

Din ce am înţeles ar fi cel mai scump smartwatch de pe glob şi plusează faţă de rivali cu un corp fabricat din titaniu, aur alb şi diamante. La interior avem diamante "baguette" de 23.35 carate, iar acest model vine cu suport WiFi şi conectivitate celulară. Oferă şi plăti pe bază de NFC, dacă mai rămâne ceva în cont după achiziţia sa. Ecranul este un AMOLED de înaltă definiţie, iar ca software avem Wear OS 2.0.

TAG Heuer Connected Modular 45

TAG Heuer Connected Modular 45 rezistă la apă şi praf, nu că aţi vrea să intraţi în mare cu aşa ceva, riscând să pierdeţi averea familiei. Din fericire există şi o alternativă de bază, mai ieftină a acestui produs, la doar 1000 de dolari. Cel scump e genul de ceas pe care l-ar cumpăra sau primi cadou Roger Federer după ce mai ia un Grand Slam. Problema cu smartwatch-urile scumpe e ca o să arate frumos şi peste vreo 5-10 ani, dar softul o să fie total depăşit şi incompatibil cu orice soluţii ale acelor vremuri.

Aşteptam acum şi un Apple Watch Series 4 incrustat cu diamante…

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×