Ceasul Apple e acum cu un pas mai aproape: au apărut și primele detalii despre iWatch

1.221 ori
<b>Ceasul Apple e acum cu un pas mai aproape: au apărut și primele detalii despre iWatch</b>Până acum iWatch era doar un concept, o idee sau un proiect, fără vreo informație clară scăpată de la Cupertino. Astăzi avem și primele scăpări, care aparent duc cu gândul la un design stil iPod Nano de generație 6. &nbsp; Se pare că...

Până acum iWatch era doar un concept, o idee sau un proiect, fără vreo informație clară scăpată de la Cupertino. Astăzi avem și primele scăpări, care aparent duc cu gândul la un design stil iPod Nano de generație 6.

Se pare că terminalul ar fi primit câteva indicii cu privire la existența sa, cel puțin pe piața din China. Surse din cadrul Apple afirmă că producătorul american a creat prototipuri ale acestui ceas și a testat diferite modele. în mare ei par a se fi hotărât la un device care aduce cu iPod nano de generație a șasea, cu o mărime similară a bateriei.

Aparent va fi folosită o baterie de 100 mAh pe aceste modele de test, ceea ce din câte știu e o capacitate inferioară celei de pe Galaxy Gear. Dacă tot am menționat ceasul Samsung, se pare că și acesta e gata să primească un succesor, unul cu baterie mai bună, care va rezista mai multe zile cu puțin noroc.

Ceea ce vedeți în aceste imagini este doar un concept, o randare, deci nu trebuie să vă entuziasmați.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×