3 sferturi dintre cei care intenționează să cumpere o tabletă de sărbători vor alege un iPad (SUA)

Autor:  | Publicat în:  Statistici Tablete 985 ori
<b>3 sferturi dintre cei care intenționează să cumpere o tabletă de sărbători vor alege un iPad (SUA)</b>Un studiu al celor de la ChangeWave arată că în SUA 3 sferturi dintre persoanele care vor cumpăra o tabletă de sărbători vor alege un Apple iPad. Studiul a fost realizat pe un eșantion de 2480 de consumatori din America de Nord. &nbsp; 13% dintre...

Un studiu al celor de la ChangeWave arată că în SUA 3 sferturi dintre persoanele care vor cumpăra o tabletă de sărbători vor alege un Apple iPad. Studiul a fost realizat pe un eșantion de 2480 de consumatori din America de Nord.

13% dintre repondenti intenționau să cumpere o tabletă în următoarele 90 de zile, iar 72% dintre acestia intenționau să devină posesori de terminal Apple. în august procentul era de 55%, iar creșterea arată cât de tentante sunt noile modele iPad Mini 2 și iPad Air. Uitați-vă numai la piața din Japonia, unde Apple ocupa 6 locuri în top 10 al tabletelor, după cota de piață.

3 sferturi dintre cei care intenționează să cumpere o tabletă de sărbători vor alege un iPad (SUA)

Apple are și un avantaj de 8 la 1 față de tabletele Samsung Galaxy, cele Nexus și Microsoft Surface. Față de Amazon Kindle avantajul este de 14 la 1. Revenind la sondaj, dintre cei care urmează să achiziționeze o tabletă Apple, 55% au de gând să opteze pentru un iPad Air, iar 16% pentru iPad Mini Retina.

iPad Air înregistrează o adopție tot mai puternică, după cum arătă și statisticile monitorizate de dezvoltatorii de aplicații, iar noua tableta e un hit mult mai mare decat iPad 4 acum un an.

Prețuri iPad Air în România:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×