Produse evoMAG.ro

Ceasul inteligent Apple Watch va sosi la pachet cu o aplicație companion pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 444 ori
<b>Ceasul inteligent Apple Watch va sosi la pachet cu o aplicație companion pentru iPhone</b>Deși mulți nu știu, odată cu lansarea comercială a ceasului inteligent Apple Watch ce este programată pentru primul trimestru din acest an, compania din Cupertino ne va pune la dispoziție și o aplicație companion pentru telefoanele ce rulează...

Deși mulți nu știu, odată cu lansarea comercială a ceasului inteligent Apple Watch ce este programată pentru primul trimestru din acest an, compania din Cupertino ne va pune la dispoziție și o aplicație companion pentru telefoanele ce rulează sistemul de operare iOS.

Din câte descoperim astăzi, aplicația ce va funcționa în tandem cu Apple Watch ne va oferi o serie de funcții și setări pentru accesibilitate, mesagerie, fitness și mișcare, cât și posibilitatea de customizare a ceasului după preferința noastră. Vom putea seta și fețe personalizate pentru ecranul ceasului care să includă un nume de până la 4 caractere.

Totodată, există și o opțiune prin care vom serviciul Apple Pay va putea fi utilizat de pe telefon doar atunci când ceasul este purtat la încheietură, oferindu-se astfel un nou nivel de securitate pentru utilizator. Plănuiți o eventuală achiziție spre sfârșitul acestui an, odată ce prețul va scădea?

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×