Ceasul inteligent Apple Watch va sosi la pachet cu o aplicație companion pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 557 ori
<b>Ceasul inteligent Apple Watch va sosi la pachet cu o aplicație companion pentru iPhone</b>Deși mulți nu știu, odată cu lansarea comercială a ceasului inteligent Apple Watch ce este programată pentru primul trimestru din acest an, compania din Cupertino ne va pune la dispoziție și o aplicație companion pentru telefoanele ce rulează...

Deși mulți nu știu, odată cu lansarea comercială a ceasului inteligent Apple Watch ce este programată pentru primul trimestru din acest an, compania din Cupertino ne va pune la dispoziție și o aplicație companion pentru telefoanele ce rulează sistemul de operare iOS.

Din câte descoperim astăzi, aplicația ce va funcționa în tandem cu Apple Watch ne va oferi o serie de funcții și setări pentru accesibilitate, mesagerie, fitness și mișcare, cât și posibilitatea de customizare a ceasului după preferința noastră. Vom putea seta și fețe personalizate pentru ecranul ceasului care să includă un nume de până la 4 caractere.

Totodată, există și o opțiune prin care vom serviciul Apple Pay va putea fi utilizat de pe telefon doar atunci când ceasul este purtat la încheietură, oferindu-se astfel un nou nivel de securitate pentru utilizator. Plănuiți o eventuală achiziție spre sfârșitul acestui an, odată ce prețul va scădea?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×