Sony lansează o nouă generaţie de smartwatchuri E-Ink FES, cu imprimeuri color ce se pot schimba

791 ori
<b>Sony lansează o nouă generaţie de smartwatchuri E-Ink FES, cu imprimeuri color ce se pot schimba</b>Cu toate că târgul de tehnologie IFA 2017 a luat sfârșit, iată că lansările de produse continuă și acum - moment în care japonezii de la Sony anunță debutul ueni noi generații Fes Watch. Acest ceas bazat pe tehnologie e-ink poate afișa acum imagini color

Anul trecut Sony a lansat o serie de smartwatch-uri sub numele de FES, produsele remarcându-se prin utilizarea tehnologiei E-Ink şi modele inedite de imprimeuri aplicate. Iată că acum am ajuns şi la generaţia a doua FES (Fashion Entertainment), iar noile modele au designul şi mai fistichiu.

Cheia produselor e faptul că folosesc panouri E-Ink cu consum redus şi flexibilitate ridicată. Proiectul FES a debutat după o rundă de crowdfunding şi terminalele erau vândute doar în Japonia, dar a doua generaţie va ajunge totuşi şi pe piaţa internaţională. De remarcat şi că prima generaţie de ceasuri de genul nu erau chiar smart, pentru că îşi puteau doar schimba lookul (alb-negru) şi atât, când apăsam pe ele.

Ei bine, generaţia a doua îşi va putea schimba şi culoarea şi va aduce un design extrem de subţire. Noile ceasuri FES vor putea să se metamorfozeze cu nuanţe de albastru, gri sau maron aplicate şi amestecate, transformându-se în timp real la nivel de cadran sau curea. Viaţa bateriei va fi de 3 săptămâni şi purtabilele vor fi rezistente la apă.

Nu avem încă un preţ sau data de lansare. Primul model costă 250 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×