ZTE confirmă faptul că lucrează la primul său ceas cu Android Wear, care va veni cu suport LTE

721 ori
<b>ZTE confirmă faptul că lucrează la primul său ceas cu Android Wear, care va veni cu suport LTE</b>CES 2017 nu a însemnat doar lansări de produse, ci și locul unde companiile au făcut anunțuri interesante. Printre aceste firme s-a numărat și ZTE - producător ce aparent ne pregătește un prim smartwatch din portofoliu ce va rula sistemul de operare

CES 2017 nu aduce doar prezentări şi lansări de produse, ci şi teasere şi promisiuni legate de viitoare terminale. Spre exemplu ZTE a confirmat că lucrează la primul său smartwatch cu Android Wear, iar detalii aflaţi mai jos.

Purtabilul va veni cu suport LTE şi va fi capabil să opereze independent de un smartphone, ceea ce înseamnă că va avea propriul slot SIM, printre altele, dar şi memorie internă şi WiFi. Confirmarea a venit chiar de la Lixin Cheng, CEO al ZTE SUA, care a afirmat că există şi un operator american interesat de produs şi care ar urma să îl includă în oferta sa în acest an.

De ce nu a intrat ZTE mai devreme pe piaţa smartwatch? Cheng afirmă că e vina vieţii slabe a bateriei la prototipurile precedente şi lipsa de LTE, dar aceste probleme au fost depăşite se pare. Nu e o perioadă propice să intri în segmentul purtabilelor, având în vedere că piaţa smartwatch a picat cu peste 50% doar în trimestrul 3 anul trecut.

ZTE nu e total străină de astfel de produse, lucrând şi la modelul de mai sus, ZTE W01, care totuşi nu vine cu Android Wear.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×