Montblanc Summit anunţat oficial, este un nou smartwatch de lux cu Android Wear la bord (Video)

1.085 ori
<b>Montblanc Summit anunţat oficial, este un nou smartwatch de lux cu Android Wear la bord (Video)</b>Din partea producătorului elvețian de ceasuri Montblanc sosește astăzi smartwatch-ul Summit, un adevărat produs de lux ce ni se prezintă mai jos în imagini. Acesta vine cu un panou frontal protejat de sticlă de safir, o dotare ce rar o întâlnim pe

Tot mai mulţi producători elveţieni de ceasuri se leapădă de prejudecăţile cu privire la segmentul smartwatch şi trec la colaborarea cu Google în cadrul Android Wear. Cel mai nou nume pe listă este Montblanc, care a lansat smartwatchul Summit, pe care îl vedeţi mai jos.

Montblanc Summit

Acesta este un produs de lux, iar Montblanc Summit adoptă platforma Qualcomm Snapdragon Wear 2100. Vine cu 4 GB stocare, senzor de puls şi rulează Android Wear 2.0. La bord descoperim un ecran AMOLED de 1.39 inch, cu rezoluţie de 400 x 400 pixeli şi sticlă de safir curbată pentru protecţie. Aceasta dotare e foarte rar întâlnită, chiar şi pe ceasurile premium ale altor branduri.

Montblanc Summit

Designul acestui nou venit este descris de Montblanc drept "sofisticare vintage" şi există şi opţiuni ample de personalizare. Ceasul are mărime generoasă a corpului, de 46 mm şi se poate cumpăra în variante din oţel inoxidabil acoperit cu PVD, oţel inoxidabil bi-color, acoperit cu PVD negru şi muchie din oţel inoxidabil, sau cu finisaj satinat.

Există şi o variantă care combină titaniul cu acelaşi finisaj. Şi curelele sunt interschimbabile şi includ variante din piele de viţel, cauciuc, dar şi una exclusivă din piele de aligator. Preţurile pornesc de la 890 de dolari, dar clienţii îşi pot crea propria versiune de ceas şi mai ales cadran contra sumei de 15.000 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×