Dagadam Watch este un proiect nou de smartwatch, cu design foarte elegant şi origini româneşti; Acum pe Kickstarter și având Amazon Alexa la bord

2.037 ori
<b>Dagadam Watch este un proiect nou de smartwatch, cu design foarte elegant şi origini româneşti; Acum pe Kickstarter și având Amazon Alexa la bord</b>Pe platforma de crowdfunding Kickstarter a debutat de curând și programul de finanțare pentru dezvoltarea smartwatch-ului Dagadam Watch. Acest produs cu nume cam neobișnuit ar avea nevoie de o finanțare de aproximativ jumătate de milion de euro, o sumă

După Vector, model de smartwatch cu origini româneşti şi care a făcut senzaţie, acum se pare că ne pregătim de încă un produs de genul. El se numeşte Dagadam Watch şi în spatele său se afla câţiva români, care au pornit un proiect pe Kickstarter, având ca scop lansarea acestui ceas foarte elegant.

Dagadam Watch

Practic, el arată ca un fel de Apple Watch, dacă Apple l-ar fi realizat în format rotund, aşa cum îl anticipau primele concepte. Creatorii sunt Mandu Dragoş, Chief Product Officer şi Daragiu Bogdan, Creative Director şi Marketing Manager. Pe Kickstarter proiectul a ajuns la 19.643 de euro din ţinta de 450.000 de euro, cu 41 de zile rămase.

Dagadam Watch

Promovat cu motto-ul "cel mai inteligent smartwatch produs vreodată", acest model rulează un OS custom numit Dagadam OS şi e compatibil cu terminalele iOS şi Android. Oferă o viaţă a bateriei de până la 5 zile, suportă încărcare wireless rapidă şi e şi rezistent la apă. Mai mult decât atât, vine cu suport Amazon Alexa, fiind al doilea ceas cu o astfel de abilitate. Cu un corp fabricat din aluminiu din industria aeronautică, purtabilul e atât uşor, cât şi rezistent şi plăcut la atingere.

Dagadam Watch

Acest device include un ecran Spectrum, cu rezoluţie de 400 x 400 ixeli şi 16.7 milioane de culori. Are şi protecţie Gorilla şi e apărat de zgârieturi şi reflexii. Dagadam Hub e un mecanism interesant de pe ceas, un sistem de interconectare şi un feed care agreda ştiri, social media, chaturi, mesaje şi tot ce aveţi nevoie pentru a funcţiona în societatea noastră ocupată.

Include şi senzor de puls, pedometru şi GPS şi porneşte de la 199 de dolari pentru primele 10.000 de unităţi, urcând apoi la 239 şi 269 dolari. Un pachet de 2 ceasuri costă 448 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×