Asus pregătește lansarea unui smartwatch cu ecran curbat pe data de 3 septembrie În cadrul IFA 2014

Autor:  | Publicat în:  Asus 739 ori
<b>Asus pregătește lansarea unui smartwatch cu ecran curbat pe data de 3 septembrie În cadrul IFA 2014</b>După ce anterior am avut ocazia să aruncăm o privire asupra viitorului produs din gama purtabile a producătorului taiwanez, iată că astăzi un nou astfel de teaser ajunge pe web și din partea Asus, companie care ne pregătește lansarea unui...

După ce anterior am avut ocazia să aruncăm o privire asupra viitorului produs din gama purtabile a producătorului taiwanez, iată că astăzi un nou astfel de teaser ajunge pe web și din partea Asus, companie care ne pregătește lansarea unui smartwatch cu display curbat ce va rula platforma Android Wear.

Din câte putem remarca în imaginea de mai sus, noul smartwatch Asus va dispune de un display puțin curbat, o cameră frontală și o carcasă realizată dintr-un material plăcut la atingere. De asemenea, Asus prezintă odată cu acest teaser și un citat celebru al poetului Khalil Gibran: “Time has been transformed, and we have changed”, sugerând transformarea unui ceas obișnuit într-unul inteligent care începe să fie din ce în ce mai prezent la orice pas.

Se așteaptă ca acest prim smartwatch Asus cu Android Wear să ajungă pe piață la un preț cuprins între 99$ - 149$, sumă ce ar atrage o mulțime de eventuali cumpărători. Dacă într-adevăr acesta va fi prețul ceasului Asus vom vedea pe data de 3 septembrie în cadrul evenimentului special ce va avea loc în Berlin.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×