Elephone dezvăluie o serie de fotografii hands-on cu smartwatch-ul W2; iată cum se prezintă acesta

858 ori
<b>Elephone dezvăluie o serie de fotografii hands-on cu smartwatch-ul W2; iată cum se prezintă acesta</b>Produsele purtabile sunt la ora actuală foarte populare, iar companiile de origine chineză nu ezistă să-și &icirc;ncerce norocul cu asemenea device-uri. Elephone este unul dintre jucătorii din China ce se pregătește pentru anunțul unui prim...

Produsele purtabile sunt la ora actuală foarte populare, iar companiile de origine chineză nu ezistă să-și încerce norocul cu asemenea device-uri. Elephone este unul dintre jucătorii din China ce se pregătește pentru anunțul unui prim smartwatch din portofoliul, model denumit W2 ce poate fi admirat mai jos.

Din câte am aflat, Elephone va dezvălui oficial ceasul pe data de 15 ianuarie în cadrul unei conferințe de presă. Până atunci avem ocazia să-l vedem într-o serie de fotografii ce fac parte dintr-un unboxing timpuriu făcut chiar de companie. Din câte ați observat și anterior, W2 este mai degrabă un fitness tracker și nu un smartwatch complet.

Elephone W2 unboxing

Spunem asta tocmai pentru că device-ul nu include un display propriu-zis, ci un cadran obișnuit pentru afișarea orei exacte. Totuși, avem la dispoziție numeroase funcții de monitorizare a pașilor, a pulsului, dar și a calității somnului. Printre elementele sale de design avem corpul realizat din oțel, și cadranul protejat de sticlă de safir.

Elephone dezvăluie o serie de fotografii hands-on cu smartwatch-ul W2; iată cum se prezintă acesta

Din câte se pare, ceasul Elephone W2 va costa 99 dolari odată lansat, dar prin intermediul campaniei organizate de producător la ora actuală, puteți câștiga un voucher de 50% reducere la achiziția sa. Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina promoției de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×