Evleaks menţionează în treacăt lansarea unui smartwatch HTC în aprilie

683 ori
<b>Evleaks menţionează în treacăt lansarea unui smartwatch HTC în aprilie</b>Faimosul zvonac Evan Blass, aka @evleaks&nbsp;a postat recent pe Twitter c&acirc;teva detalii despre HTC One M10, menţion&acirc;nd apoi &icirc;n treacăt şi faptul că HTC pregăteşte un smartwatch pentru lansare &icirc;n primăvară. &nbsp; El ar urma...

Faimosul zvonac Evan Blass, aka @evleaks a postat recent pe Twitter câteva detalii despre HTC One M10, menţionând apoi în treacăt şi faptul că HTC pregăteşte un smartwatch pentru lansare în primăvară.

El ar urma să debuteze în aprilie şi probabil nu va arăta precum randarea din captură de mai sus, publicată mai demult tot de către @evleaks. Eforturile HTC s-au concentrat mai mult în zona braţărilor de fitness în ultima vreme, dar de acolo până la un smartwatch e doar un pas. Mulţi analişti şi experţi s-au întrebat în ultimii ani de ce nu a intrat HTC pe această piaţă mai devreme.

Deocamdată ceasul smart cel nou are numele de cod Halfbeak şi iniţial se vorbea despre o lansare la pachet luna viitoare cu HTC One M10/Perfume. Ne aşteptăm ca noul smartwatch să vină cu Android Wear, dar într-o variantă serios influenţată de HTC Sense şi cu funcţii de fitness de la Under Armour, partener de încredere HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×