Carcasele pregătite pentru flagship-ul LG G5 confirmă design-ul pe care îl vedeam anterior

Autor:  | Publicat în:  LG 869 ori
<b>Carcasele pregătite pentru flagship-ul LG G5 confirmă design-ul pe care îl vedeam anterior</b>La fel ca &icirc;n anii precedenți, &icirc;nainte de lansarea unui flagship important avem parte de multe leak-uri ce ne prezintă fie imagini reale cu produsul, fie carcase destinate acestuia. Și &icirc;n cazul lui LG G5 lucrurile par a evolua astfel,...

La fel ca în anii precedenți, înainte de lansarea unui flagship important avem parte de multe leak-uri ce ne prezintă fie imagini reale cu produsul, fie carcase destinate acestuia. Și în cazul lui LG G5 lucrurile par a evolua astfel, un smartphone ce ar putea fi lansat chiar în cadrul show-ului Mobile World Congress 2016.

Ei bine, seria de leak-uri marca LG G5 continuă și astăzi, zi în care vedem câteva imagini ale unor huse pregătite pentru acest model. Din nou, remarcăm design-ul cunoscut încă din fotografiile anterioare. Avem parte de un corp metalic, de un scanner de amprente amplasat pe spate și de o cameră foto duală.

Carcasele pregătite pentru flagship-ul LG G5 confirmă design-ul pe care îl vedeam anterior

De această dată, butoanele de volum se regăsesc pe lateral, și nu pe spate cum ne-am obișnuit în cazul predecesorilor LG G2, G3, respectiv G4. La baza telefonului avem portul USB Type-C, un microfon și grila difuzorului, în timp ce sus regăsim portul 3.5 mm, un microfon secundar și un alt modul ce pare a fi un emițător infraroșu.

Carcasele pregătite pentru flagship-ul LG G5 confirmă design-ul pe care îl vedeam anterior

Aflați că aceste carcase afișate mai sus, sunt deja afișate la comandă pe Amazon la prețuri de sub 4 dolari. Listarea de pe platforma de cumpărături de oferă și un soi de indiciu referitor la perioada în care flagship-ul va debuta oficial. Aparent, accesoriile vor fi disponibile în stoc începând din 28 februarie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×