Evolio anunţă x-Watch, un nou smartwatch cu brand românesc și finisaj premium

1.090 ori
<b>Evolio anunţă x-Watch, un nou smartwatch cu brand românesc și finisaj premium</b>Evolio a anunţat astăzi primul smartwatch sub brand rom&acirc;nesc, modelul x-Watch, pe care &icirc;l puteţi vedea mai jos. El aduce finisaje premium, un design compact şi are un preţ foarte accesibil. &nbsp; Ceasul vine cu un ecran IPS de 1.22 inch,...

Evolio a anunţat astăzi ceasul inteligent x-Watch, pe care îl puteţi vedea mai jos. El aduce finisaje premium, un design compact şi are un preţ foarte accesibil.

Ceasul vine cu un ecran IPS de 1.22 inch, cu rezoluţie de 240 x 204 pixeli şi poate fi folosit pentru preluarea de apeluri telefonice de pe handset, dar şi transmiterea de mesaje text predefinite. x-Watch soseşte pe fondul unei creşteri a pieţei de purtabile, estimări indică faptul că piaţa de ceasuri inteligente din România a ajuns la 5 milioane de euro în acest an, iar la anul se va dubla.

Evolio anunţă x-Watch, un nou smartwatch cu brand românesc și finisaj premium

Smartwatchul Evolio se poate conecta la orice smartphone, cu Android sau iOS şi va afişa mesajele primite de utilizator pe terminalul mobil. Ceasul poate măsura pulsul şi paşii parcurşi, caloriile consumate şi are şi funcţie reminder pentru sedentarism. Evolio x-watch monitorizează şi calitatea somnului şi include şi remindere pentru evenimente. El are si o funcţie antifurt, care avertizează utilizatorul atunci când s-a depărtat cu mai mult de 15 metri de smartphone-ul la care e conectat.

Evolio x-Watch

Gadgetul oferă între 2 şi 5 zile de autonomie şi cântăreşte 50 de grame. El costă 399 lei, dar în perioada de precomandă va fi disponibil la doar 249 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×