BlackBerry nu are nici o intenţie să producă un telefon cu Windows Phone, conform unui oficial

710 ori
<b>BlackBerry nu are nici o intenţie să producă un telefon cu Windows Phone, conform unui oficial</b>BlackBerry nu e &icirc;ntr-una din cele mai bune situaţii din lunga sa istorie, nereuşind să producă un smartphone care să fie un hit veritabil in ultima vreme. &Icirc;ntr-un fel situaţia lor seamănă cu cea Microsoft, ceea ce a dus la speculaţii...

BlackBerry nu e într-una din cele mai bune situaţii din lunga sa istorie, nereuşind să producă un smartphone care să fie un hit veritabil in ultima vreme. Într-un fel situaţia lor seamănă cu cea Microsoft, ceea ce a dus la speculaţii că firma canadiană ar putea adopta Windows Phone/Windows Mobile pe viitor.

Teoria a şi fost infirmată totuşi, de către Narendra Nayak, director BlackBerry India, care a explicat într-un interviu că în afară de BB 10 OS şi Android nu există alte platforme software de adoptat pe terminalele companiei. El a subliniat că soluţiile şi serviciile canadienilor rulează fără probleme pe iOS, BlackBerry OS şi Android şi de vreme ce e logic că nu pot folosi iOS, rămân celelalte două alternative.

E interesant că se tot vorbeşte de Windows Phone în interviu, în condiţiile în care acea versiune e depăşită şi mai nou casată, conform informaților. Windows 10 Mobile ar trebui să fie punct de interes aici, dar în acest moment în afară de Acer şi câteva companii asiatice curajoase, nu se înghesuie multe firme să adopte această platformă.

Între timp BlackBerry pregăteşte o serie de telefoane cu Android pentru următoarele luni şi speră că ele să fie mai bine primite decât Priv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×