Lenovo Z5 apare în randări credibile înainte de lansarea oficială; Iată unde se află camera selfie

3.243 ori
<b>Lenovo Z5 apare în randări credibile înainte de lansarea oficială; Iată unde se află camera selfie</b>Au mai rămas doar 3 zile până la debutul lui Lenovo Z5, un telefon care va ridica standardul în ceea ce privește raportul screen-to-body oferit. Ni se promite faptul că ecranul va ocupa 95% din întreaga suprafață a panoului frontal, promisiune

Cu doar 3 zile rămase până la debutul smartphone-ului Lenovo Z5 avem ocazia să aruncăm o privire asupra unor randări cu iz oficial ce și-au făcut apariția în mediul online. După cum știți deja, acest telefon se va lăuda cu un raport screen to body ratio de 95% - stabilind astfel un nou record pe care rivalii de pe piață nu au reușit să îl depășească până în acest moment. 

Lenovo Z5

Din câte putem vedea prin intermediul acestor imagini, Lenovo merge pe ideea stabilită de prima generație Xiaomi Mi Mix și anume pe integrarea unui sistem de tip earpiece ce transmite sunetul prin vibrații folosind ecranul. În partea de jos avem o mică bărbie unde au fost implementați diverși senzori, cât și camera pentru captura foto selfie.

Lenovo Z5

În rest avem parte numai de ecran în zona frontală și raportul de 95% promis pare a se adeveri într-un fel sau altul. Totul, trebuie să așteptăm eventualele măsurători de după lansare pentru a ne convinge de acest detaliu pentru că de multe ori producătorii tind să umfle cifrele din prezentări. 

Revenind la imagini, mai remarcăm butoanele de volum și pe cel de power/unlock și faptul că avem parte de o carcasă cu ramă metalică. Cel mai probabil spatele va fi realizat din sticlă și acolo vom avea camera duală și scanner-ul de amprente, asta dacă nu cumva Lenovo vine cu un senzor integrat în ecran. Lansarea lui Lenovo Z5 are loc pe 5 iunie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×