Fossil HR este un ceas hibrid cu look clasic, senzor de puls şi ecran E Ink

2.671 ori
<b>Fossil HR este un ceas hibrid cu look clasic, senzor de puls şi ecran E Ink</b>Fossil a lansat un nou smartwatch hibrid, cunoscut sub numele de Fossil HR. Acest model este deja disponibil la precomandă şi se remarcă prin faptul că vine cu un design apropiat de ceasurile analogice, dar are şi ecran

Fossil a lansat un nou smartwatch hibrid, cunoscut sub numele de Fossil HR. Acest model este deja disponibil la precomandă şi se remarcă prin faptul că vine cu un design apropiat de ceasurile analogice, dar are şi ecran monocrom E Ink always on, plus senzor de puls.

Fossil HR

Noul venit costa în jur de 200 euro şi va afişa atât detalii despre sesiunea ta de alergat, cât şi informaţii meteo. Fossil HR se bazează pe o platformă software dezvoltată in house de producătorul de ceasuri, sub numele de Hybrid HR. Poate afişa numărul de paşi, distanţa parcursă, pulsul, infromatii meteo şi notificări. În plus, ceasul permite controlul de playback muzical de pe telefonul conectat la purtabil, dar şi preluarea de apeluri.

Fossil HR

Are o baterie de 55 mAh care se încarcă la 100% într-o oră. Nu avem totuşi GPS sau NFC. Ce înseamnă un ceas hibrid totuşi? E vorba de o combinaţie între analogic şi digital, astfel că avem un corp şi design de ceas tradiţional, dar şi câteva elemente smart. Spre exemplu limbile care arată ora sunt combinate cu un afişaj Always On. Avem şi fundaluri personalizabile şi promisiunea a două săptămâni de autonomie.

Designul este stilat şi arătos, oarecum feminin şi putem alege între curele metalice şi de piele. Din ce am înţeles ecranul de la bord ar folosi tehnologie E Ink, ceea ce face din acest ceas o raritate. Fossil HR are un corp din oţel inoxidabil şi vine cu cadran de 42 mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×