Gionee Smart Life este un ceas de 38 euro cu ecran color tactil, corp din oţel inoxidabil

1.153 ori
<b>Gionee Smart Life este un ceas de 38 euro cu ecran color tactil, corp din oţel inoxidabil</b>După o perioadă de un an în care spectrul falimentului a plutit asupra celor de la Gionee, iată că firma a revenit în ultima lună cu 2-3 telefoane noi, printre care si Gionee F9 Plus. Acum lansează şi un ceas inteligent, modelul

După o perioadă de un an în care spectrul falimentului a plutit asupra celor de la Gionee, iată că firma a revenit în ultima lună cu 2-3 telefoane noi, printre care si Gionee F9 Plus. Acum lansează şi un ceas inteligent, modelul Gionee Smart Life. Dispozitivul costă 38 euro şi aduce un ecran color tactil, dar şi corp din oţel inoxidabil.

Gionee Smart Life

Purtabilul promite până la 15 zile de viaţă a bateriei şi este dotat cu un ecran IPS LCD tactil şi color, cu diagonală de 1.3 inch. Are protecţie Gorilla Glass şi panou 2.5D. Oferă şi monitorizare a pulsului 24 din 24, măsoară caloriile şi poate face tracking pentru multiple activităţi sportive. Propune şi alertă pentru sedentarism, cronometre şi vă permite să vă puneţi ţinte de fitness.

Gionee Smart Life

Are o secţiune specială pentru sănătatea feminină şi permite atât controlul player-ului muzical de pe telefon, cât şi al lanternei. Corpul său din oţel rezistă până la 5 ATM, deci poate fi scufundat până la 50 de metri adâncime. Gionee Smart Life Watch vine cu o baterie de 210 mAh, care ar trebui să îi asigure până la 30 de zile de funcţionare în standby.

Se poate conecta atât la telefoane cu Android, cât şi cele cu iOS. Vine întâi în India pe 14 septembrie şi apoi în restul teritoriilor unde mai activează Gionee. Aplicaţia dedicată G Buddy va controla progresul vostru raportat la activităţile de fitness şi vă permite să setaţi ceasul de pe telefon. Există şi compatibilitate cu aplicaţii third party ca Google Fit sau Strava.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×