Fossil postează un teaser pentru ceasul său cu Android Wear, care ar putea oferi şi suport Windows; Acesta e Fossil Q!

962 ori
<b>Fossil postează un teaser pentru ceasul său cu Android Wear, care ar putea oferi şi suport Windows; Acesta e Fossil Q!</b>Celebrul producător de ceasuri, portofele şi alte accesorii fashion Fossil a postat o serie de teasere cu privire la ceasul său cu Android Wear, cunoscut drept Fossil Q. Acesta e doar unul dintre purtabilele la care lucrează celebra companie. &nbsp;...

Celebrul producător de ceasuri, portofele şi alte accesorii fashion Fossil a postat o serie de teasere cu privire la ceasul său cu Android Wear, cunoscut drept Fossil Q. Acesta e doar unul dintre purtabilele la care lucrează celebra companie.

Fossil Q va rula Android Wear şi va fi compatibil atât cu terminale Android şi iOS, cât şi modele Windows Phone şi Windows 10 pe viitor. La interiorul acestui smartwatch se afla un procesor Intel, iar ceasul aduce un cadran circular şi va sosi cu o varietate de materiale şi curele. Ceasul smart de la Fossil va avea şi o aplicaţie companion pentru Android, iOS şi Windows Phone şi va aduce şi funcţii de fitness tracking.

Fossil Q

Se pare că Fossil Q va fi disponibil de sărbători, atât online, cât şi în magazine şi din păcate nu avem un preţ încă. Fossil are avantajul magazinelor sub brand propriu la nivel global, în special în malluri şi aeroporturi. Având în vedere cât costă un ceas al acestui brand de obicei, mă aştept la un preţ între 100 şi 200 de euro aici, poate puţin mai mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×