Samsung Gear S3 Frontier TUMI este o ediție specială a smartwatch-ului ce rulează Tizen OS

1.363 ori
<b>Samsung Gear S3 Frontier TUMI este o ediție specială a smartwatch-ului ce rulează Tizen OS</b>Sud-coreenii de la Samsung decid să lanseze pe piață o ediție mai specială a ceasului inteligent Gear S3 Frontier, fiind vorba despre Gear S3 Frontier TUMI. Acesta sosește ca urmare a unei colaborări cu brandul american TUMI și avem

Sunt destul de mari șansele ca în această toamnă să vedem lansat și un smartwatch nou din seria Gear S, cel mai probabil în cadrul târgului IFA 2017. Pentru că sud-coreenii nu vor să lase baltă actualul model sunt luate în calcul idei pentru a oferi un boost vânzărilor, idei printre care se numără și cea a lansării unei versiuni speciale despre care aflăm chiar astăzi detaliile complete.

Gear S3 Frontier TUMI

Ceasul cel nou se numește Samsung Gear S3 Frontier TUMI și este vorba despre o ediție asociată brandului american TUMI care este specializat în comercializarea de rucsacuri, genți și alte produse destinate transportului. În vreme ce cadranul rămâne neschimbat, avem aici parte de o curea cu elemente specifice firmei americane și totodată un watchface asociat.

La nivel intern totul este identic cu ediția standard a ceasului și asta înseamnă că primim un display Super AMOLED de 1.3 inch, 768 MB RAM și un procesor dual-core Exynos. De asemenea avem și certificare IP68, respectiv MIL-STD-810G ce promite rezistența la apă, praf și căzături.

Prețul acestei variante este de 449.99 dolari!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×