Goclever lansează primul său smartwatch, Chronos Eco, cu o autonomie de până la 30 de zile

854 ori
<b>Goclever lansează primul său smartwatch, Chronos Eco, cu o autonomie de până la 30 de zile</b>Goclever a anunțat astăzi primul său smartwatch, modelul Chronos Eco, care aduce o autonomie de până la 30 de zile. Acest model este unul cu design minimalist și el cântărește doar 36 de grame. &nbsp; Terminalul a fost creat cu rolul de asistent...

Goclever a anunțat astăzi primul său smartwatch, modelul Chronos Eco, care aduce o autonomie de până la 30 de zile. Acest model este unul cu design minimalist și el cântărește doar 36 de grame.

Terminalul a fost creat cu rolul de asistent personal, oferind informații de pe smartphone direct la încheietura utilizatorului. Ecranul de la bord este un Sharp Memory LCD monocrom, care e rezistent la zgarieturi. Ceasul e capabil să afișeze informații despre mesajele text și mailurile primite, oferind detalii despre identitatea apelantului sau informații despre mesajele primite.

Goclever lansează primul său smartwatch, Chronos Eco, cu o autonomie de până la 30 de zile

Chronos Eco poate fi utilizat fără probleme în lumina puternică, dar și pe întuneric, iar controlul sau se realizează prin intermediul a 4 butoane. Acest smarwatch vine cu o curea elegantă de culoare neagră, un cablu magnetic pentru încărcare și măsoară 1.1 cm în grosime. Terminalul poate fi folosit pentru controlul aplicațiilor muzicale de pe un handset, dar și pentru controlul camerei.

Goclever lansează primul său smartwatch, Chronos Eco, cu o autonomie de până la 30 de zile

El integrează un accelerometru și poate cu ajutorul său să urmărească distanta parcursa de un utilizator, numărul de pași efectuați sau numărul de calorii arse, plus e capabil de monitorizare a somnului. Acest model e rezistent la apă până la 5 ATM, iar prețul sau pornește de la 269 lei.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×