Honor Band 5 debutează oficial săptămâna viitoare, alături de smartphone-urile Honor 9X și 9X Pro

730 ori
<b>Honor Band 5 debutează oficial săptămâna viitoare, alături de smartphone-urile Honor 9X și 9X Pro</b>În ultima vreme producătorii din zona smartphone nu se mai mulțumesc cu lansarea unui singur produs în cadrul evenimentelor de presă pe care le desfășoară, astfel că la fața locului vedem prezentate și alte accesorii

În ultima vreme producătorii din zona smartphone nu se mai mulțumesc cu lansarea unui singur produs în cadrul evenimentelor de presă pe care le desfășoară, astfel că la fața locului vedem prezentate și alte accesorii sau gadget-uri. Un exemplu va fi evenimentul Honor de pe data de 23 iulie acolo unde pe lângă smartphone-urile Honor 9X și Honor 9X Pro vom vedea dezvăluită și brățara fitness Honor Band 5.

Honor Band 5

Confirmarea acestui debut vine astăzi din China, chiar de pe platforma de vânzări vmall.com acolo unde purtabilul apare deja listat la precomandă alături de câteva imagini oficiale. Aflăm că primii 500 clienți care depun un depozit de 3 euro (destinat achiziției ulterioare a smartband-ului) vor primi drept bonus o pereche de căști Honor AM115. 

Honor Band 5

Nu avem însă detalii despre dotările acestei brățări fitness și remarcăm faptul că design-ul nu suferă prea multe schimbări în comparație cu Honor Band 4. Avem același ecran color de mici dimensiuni și un buton circular pentru interacțiune. Honor Band 5 sosește pe negru, albastru sau roz și se vehiculează că primim aici funcții de tracking pentru măsurarea nivelului de oxigen din sânge și a nivelului de oboseală. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×