HTC ar putea lansa un device purtabil În primul trimestru din 2015

572 ori
<b>HTC ar putea lansa un device purtabil În primul trimestru din 2015</b>în timp ce majoritatea companiilor producătoare de smartphone-uri au venit în acest an și cu un smartwatch, printre acestea urmând să se afle cât de curând și Apple, există totodată și producători care până acum nu și-au manifestat...

în timp ce majoritatea companiilor producătoare de smartphone-uri au venit în acest an și cu un smartwatch, printre acestea urmând să se afle cât de curând și Apple, există totodată și producători care până acum nu și-au manifestat această dorință. Totuși, se pare că acest lucru se va schimba în 2015, an în care pe piață vom vedea mai multe astfel de device-uri.

Recent, aflăm că un purtător de cuvânt al companiei HTC a declarat faptul că un prim device purtabil va fi lansat în primul trimestru din 2015, cu precizarea că acesta nu va fi un smarwatch, ci un dispozitiv care va fi cu totul și cu totul diferit față de actualele produse existente pe piață.

în cazul în care vă amintiți, acum ceva timp am avut parte de o scăpare a unui astfel de device purtabil în cadrul unui clip HTC, materialul fiind disponibil chiar aici. Nu ne rămâne decât să așteptăm show-ul CES 2015, locație în care cel mai probabil HTC va anunța oficial acest nou produs. Ce funcții credeți că va avea?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×