Huawei ar fi încercat să copieze senzorul de puls de pe Apple Watch, contactând furnizorul firmei din Cupertino chiar

1.757 ori
<b>Huawei ar fi încercat să copieze senzorul de puls de pe Apple Watch, contactând furnizorul firmei din Cupertino chiar</b>Se pare că Huawei nu e doar asociată cu spionajul industrial în ultima vreme, iar acum aflăm că ar fi încercat să obţină componente ale rivalilor direct de la sursă. Publicaţia The Information scrie că Huawei a încercat să facă rost

Se pare că Huawei nu e doar asociată cu spionajul industrial în ultima vreme, iar acum aflăm că ar fi încercat să obţină componente ale rivalilor direct de la sursă. Publicaţia The Information scrie că Huawei a încercat să facă rost de senzorul de puls de pe Apple Watch.

Ingineri ai companiei chineze au luat legătura cu producători, parteneri şi furnizori Apple, promiţând comenzi importante dacă le livrează produsele folosite în Cupertino. Un caz detaliat clar este cel în care inginerii Huawei care lucrau la un smartwatch s-au întâlnit cu un furnizor toamna trecută. Au încercat să afle specificaţiile senzorului de puls de pe Apple Watch, promiţând (fals) comenzi mari.

Reprezentanţii Huawei ar fi spus furnizorului că au un design similar cu cel Apple pentru senzorul de puls, dar au refuzat să arate scheme şi diagrame. În schimb au cerut o estimare de cost. Un inginer a trimis o fotografie către un furnizor de componente, scriind şi că "eşti liber să sugerezi un design cu care ai experienţă".

Sursa mai scrie şi că Huawei a copiat designul de MacBook Pro, în special acea balama subţire pe laptop-urile MateBook. Design-ul a fost recunoscut de furnizori, care au refuzat să îl producă. Reportajul continuă cu acuzaţii de mită către muncitorii din fabrici, care ar fi trebuit să facă rost de design-uri şi piese Apple.

Apare şi povestea unui fost angajat Apple care a vrut să se angajeze la Huawei cu cele mai oneste intenţii, dar la interviu a fost descusut despre planurile Apple. Întreaga poveste e aici şi nu sună deloc bine pentru Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×