BOE Display speră să prindă un contract cu Apple pentru panourile de display destinate următorului iPhone

672 ori
<b>BOE Display speră să prindă un contract cu Apple pentru panourile de display destinate următorului iPhone</b>În ultima vreme auzim din ce în ce mai des detalii despre BOE Display, companie de origine chineză care are aspirații mari. Aflam încă din vara trecută că acest producător vrea să se afle printre distribuitorii de panouri Apple

În ultima vreme auzim din ce în ce mai des detalii despre BOE Display, companie de origine chineză care are aspirații mari. Aflam încă din vara trecută că acest producător vrea să se afle printre distribuitorii de panouri Apple, iar investițiile realizate în ultimele luni i-ar putea aduce într-un final mai aproape de îndeplinirea scopului după cum suntem informați astăzi pe seama unui raport.

Publicația chineză Herald afirmă că BOE Display investește la ora actuală serios într-o nouă tehnologie de panouri OLED flexibile, unități ce includ într-un singur layer atât display-ul propriu zis cât și panoul touchscreen. La asemenea tehnologie lucrează și Samsung, iar potrivit detaliilor apărute în presă, Apple și-ar fi prezentat interesul pentru integrarea panourilor de ecran cu pricina pe viitoarele iPhone-uri.

BOE afirmă că a primit deja comenzi din partea celor de la Huawei pentru acest panou pe care îl numesc OLED Y-Octa și speră ca în curând să prindă și un contract cu Apple. Compania chineză se află în plin proces de ridicare a unei facilități pentru producția acestui tip de panouri, pariind serios pe tehnologie.

În cazul în care nu știați, BOE a livrat în trecut display-uri pentru iPad și MacBook, dar acum au drept țel și prinderea unui contract pentru panouri de display destinate iPhone-urilor. Din păcate pentru BOE Display, Apple ar vrea ca următoarele nume de pe lista distribuitorilor de panouri pentru iPhone să fie LG și Japan Display. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×