Huawei prezintă oficial brățările de fitness Band 2 și Band 2 Pro, cu senzor de puls și măsurare a oxigenării sângelui

2.475 ori
<b>Huawei prezintă oficial brățările de fitness Band 2 și Band 2 Pro, cu senzor de puls și măsurare a oxigenării sângelui</b>Huawei tocmai a anunțat două noi brățări de fitness, Huawei Band 2 și Band 2 Pro. Acestea sunt menite să concureze cu modelele FitBit și aduc senzori de puls, pedometru și mecanism de măsurare a oxigenării.

Huawei tocmai a anunțat două noi brățări de fitness, Huawei Band 2 și Band 2 Pro. Acestea sunt menite să concureze cu modelele FitBit și aduc senzori de puls, pedometru și mecanism de măsurare a oxigenării.

De fapt celelalte funcții existau deja pe brățările Huawei mai vechi, dar măsurătoarea VO2 Max este o noutate. Prin intermediul sau aflăm în ce măsură sângele este oxigenat în timpul unei sesiuni de fitness. Acest lucru este important pentru o bună sănătate a inimii, creierului și plămânilor, dar și mușchilor, care au nevoie de tot aportul oxigenului la sport.

Huawei Band 2 și Band 2 Pro

Acuratețea noului senzor ar fi de 95%. Variantă Pro aduce că plus funcția Huawei TruSleep, care ne ajută să dormim mai bine și mai eficient, plus un tracker pentru respirație. De asemenea plusează cu GPS și Huawei Running Coach. Senzorul de puls va funcționa continuu, 24 din 24, pentru a oferi date cât mai precise despre alternarea pulsului la activități de zi cu zi sau sesiuni fitness.

Huawei Band 2 și Band 2 Pro

Noile brățări vin cu funcția Training Effect, care arată cum influențează sportul nivelul de fitness și ce timp de recuperare e necesar. Purtabilele rezistă la apa, până la 5 atmosfere și pot transmite și notificări odată conectate la telefon. Noile purtabile vin pe albastru, negru sau roșu și nu avem prețuri pentru ele încă.

Știm că sosesc cu ecrane PMOLED și sunt compatibile cu terminale cu iOS 8+ și Android 4.4+. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×