Iată unul dintre primele unboxinguri ale ceasului Motorola Moto 360: multă atenție la detalii (Video)

1.295 ori
<b>Iată unul dintre primele unboxinguri ale ceasului Motorola Moto 360: multă atenție la detalii (Video)</b>Pe 4 septembrie la Chicago se lansa oficial Moto 360, ceasul Motorola, care a început să ajungă la retailerii din anumite regiuni. Mai jos vedem unul dintre primele unboxinguri ale acestui produs, realizat de către Pocketnow.com. &nbsp; Acest ceas cu...

Pe 4 septembrie la Chicago se lansa oficial Moto 360, ceasul Motorola, care a început să ajungă la retailerii din anumite regiuni. Mai jos vedem unul dintre primele unboxinguri ale acestui produs, realizat de către Pocketnow.com.

Acest ceas cu Android Wearcostă 249 dolari, iar cel din oțel inoxidabil va costa 299.99 dolari. El poate fi cumpărat din Google Play, Best Buy și de pe site-ul Motorola. Deocamdată produsul e disponibil doar în SUA, dar se va extinde în curând disponibilitatea. Cutia acestui smartwatch este una circulară, destul de înaltă și căptușită pe interior, pentru a proteja ceasul. în cutie se afla un cradle pentru încărcare, cu design minimalist, încărcătorul, manualele și evident ceasul.

Redactorul care face unboxingul e impresionat de calitatea lui Moto 360 și a curelei sale. Ea are un mecanism de închidere solid, iar ceasul pare puțin mai gros decât îmi imaginam. Ecranul arăta foarte bine și are marginile foarte subțiri. Smartwatchul are un singur buton și Motorola promite o viață a bateriei de 24 de ore pentru acest gadget. El include un display de 1.56 inch și suporta activare vocală prin comanda "OK Google".

Așteptăm cu nerăbdare acest produs și la Mobilissimo.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×