Samsung Gear S2, primul smartwatch cu display circular al sud-coreenilor, are parte de un preview la Unpacked

1.592 ori
<b>Samsung Gear S2, primul smartwatch cu display circular al sud-coreenilor, are parte de un preview la Unpacked</b>Ieri, 13 august, a fost o zi mare pentru sud-coreenii de la Samsung, zi &icirc;n care au fost lansate două noi smartphone-uri, și anume Galaxy S6 Edge Plus, respectiv Note 5. Pe l&acirc;ngă aceste terminale, Samsung a ținut să vorbească preț de...

Ieri, 13 august, a fost o zi mare pentru sud-coreenii de la Samsung, zi în care au fost lansate două noi smartphone-uri, și anume Galaxy S6 Edge Plus, respectiv Note 5. Pe lângă aceste terminale, Samsung a ținut să vorbească preț de câteva minute și dspre Gear S2, primul smartwatch cu display circular din portofoliu.

Acest ceas nu a fost dezvăluit în întregime, ci a avut parte de un preview dacă îi putem spune în acest mod. Ce știe să facă Gear S2? Ei bine, pe lângă ecranul circular primim și sistemul de operare Tizen OS ce are acum parte de un UI actualizat care aduce parcă cu elementele de pe Apple Watch.

Samsung Gear S2

Ni se dezvăluie și faptul că aplicațiile pot fi accesate prin intermediul unei margini rotative, ceva similar cu Digital Crown de pe ceasul celor din Cupertino. Din câte se poate remarca, vom avea parte de un ceas realizat dintr-un corp metalic, dar și un panou frontal cu margini foarte subțiri. De această dată, display-ul va fi complet circular și nu ca în cazul lui Moto 360.

Samsung Gear S2

Samsung plănuiește să lanseze oficial acest smartwatch în aproximativ 3 săptămâni la IFA 2015 din Berlin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×