IFA 2017: Samsung anunță noi purtabile numite Gear Sport și Gear Fit2 Pro; debutează și căștile IconX 2018!

1.616 ori
<b>IFA 2017: Samsung anunță noi purtabile numite Gear Sport și Gear Fit2 Pro; debutează și căștile IconX 2018!</b>Deși evenimentul Samsung de la Berlin este pe cale să înceapă peste 20 minute, iată că produsele pregătite pentru lansare au fost deja dezvăluite. Este vorba despre purtabilele Gear Sport și Gear Fit2 și despre căștile Bluetooth numite IconX 2018

În vreme ce evenimentul Samsung din Berlin e pe cale să înceapă iată că noi deja aflăm care sunt produsele ce vor fi prezentate pe scena de la fața locului. Este vorba despre purtabilele numite Gear Sport și Gear Fit2 și despre căștile Bluetooth IconX 2018. Puteți vedea noile dispozitive în imaginile de mai jos și totodată afla câteva ceva despre dotările hardware și funcțiile pe care ni le oferă la pachet.

Gear Fit2 Pro

Gear Fit2 Pro

Pentru că acest smartband a fost deja prezentat de către sud-coreeni în urmă cu aproximativ o săptămână, anunțul de astăzi ne oferă detalii despre prețurile și data la care produsul ajunge comercial. Știți deja că Gear Fit2 Pro aduce un display curbat AMOLED de 1.5 inch (432 x 216 pixeli), o baterie de 200 mAh și sistemul de operare Tizen OS. Oferă certificare 5 ATM și va debuta din 15 septembrie pe piața din SUA la prețul de 199.99 dolari.

Samsung Gear Sport

Samsung Gear Sport

Marea noutate este reprezentată de către smartwatch-ul Gear Sport care spre marea mirare nu aduce deloc la nivel de design cu Gear S3. Ceasul beneficiază la rândul său de certificare 5 ATM, de senzor de puls și de un pedometru pentru monitorizarea activității fizice. Avem un display Super AMOLED de 1.2 inch cu rezoluție de 360 x 360 pixeli, iar carcasa cântărește doar 20 grame (fără a lua în calcul cureaua interschimbabilă de 20 mm).  Rulează Tizen OS și din păcate nu avem detalii despre preț.

Samsung IconX 2018

Samsung Gear IconX 2018

Pe final avem căștile Bluetooth Gear IconX 2018, generație ceva mai mică și mai ușoară decât modelul original. Ni se promite și o autonomie crescută, iar acum putem da comenzi vocale lui Bixby. Aparent ne putem bucura de 5 ore de playback audio și de funcții de monitorizare a activității sportive. Informațiile despre preț și disponibilitate lipsesc cu desăvârșire!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×