Intel anunță parteneriatul încheiat cu producătorul elvețian de ceasuri TAG Heuer

Autor:  | Publicat în:  Intel 538 ori
<b>Intel anunță parteneriatul încheiat cu producătorul elvețian de ceasuri TAG Heuer</b>Cu doar c&acirc;teva ore &icirc;n urmă vă informam despre un zvon ajuns pe web ce dezvăluia un posibil parteneriat &icirc;ntre Intel și producătorul elvețian de ceasuri TAG Heuer, acord care iată este confirmat oficial. Intel și TAG Heuer vor...

Cu doar câteva ore în urmă vă informam despre un zvon ajuns pe web ce dezvăluia un posibil parteneriat între Intel și producătorul elvețian de ceasuri TAG Heuer, acord care iată este confirmat oficial. Intel și TAG Heuer vor lucra împreuna la un ceas bazat pe tehnologia Intel și pe platforma Android Wear.

Intel precizează faptul că această colaborare cu TAG Heuer și Google va aduce compania mai aproape de realizarea viziunii sale în ceea ce privește domeniul tehnologiei purtabile cu ajutorul unui ceas inteligent.

În completarea acestei declarații, Guy Semon, general manager TAG Heuer a adăugat următoarele cuvinte: “Calitatea ceasurilor elvețiene este recunoscută la nivel mondial. Atunci când aceasta este pusă în combinație cu tehnologia creativă și puterea globală a două companii precum Intel și Google, cu ajutorul platformei Android Wear și a tehnologiei Intel, putem vedea începerea unei revoluții tehnologice în industria noastră, în care suntem mândri să fim pionieri cu TAG Heuer”.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×