Flanco va lansa în 2015 produse hardware sub brand propriu, exclusiv din zona telecom

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 676 ori
<b>Flanco va lansa în 2015 produse hardware sub brand propriu, exclusiv din zona telecom</b>Retailerul IT Flanco şi-a anunţat intenţia de a lansa produse hardware sub brand propriu, ax&acirc;ndu-se pe zona telecom. Scopul este de a ajunge la 10-15% din cifra de afaceri &icirc;n următorii 3 ani şi o creştere cu 12% a v&acirc;nzărilor....

Retailerul IT Flanco şi-a anunţat intenţia de a lansa produse hardware sub brand propriu, axându-se pe zona telecom. Scopul este de a ajunge la 10-15% din cifra de afaceri în următorii 3 ani şi o creştere cu 12% a vânzărilor.

Flanco a declarat că vrea să lanseze un brand de produse care să aducă preţuri mai bune decât ce se afla acum pe piaţă. Produsele vor fi fabricate în colaborare cu firme din China şi Turcia, iar iniţiativa vine după un an bun pentru retailer. Flanco Retail a înregistrat în 2014 o creştere de 8% a cifrei de afaceri, faţă de 2013. Astfel, firma a ajuns la 665 milioane lei cifra de afaceri şi a avut parte de o creştere a profitului net cu 61% faţă de anul anterior.

Pe online vânzările Flanco au înregistrat un salt cu 150% faţă de 2013. Retailerul a investit în 2014 8 milioane de lei în 9 magazine noi, dar şi remodelarea a 42 de unităţi, plus relocări şi extinderi. Mutarea de a lansa o tabletă sau telefon Flanco nu ne surprinde, având în vedere că şi alţi retaileri precum eMAG.ro au propriile terminale sub branduri precum Wink.

Concurentă e binevenită pe fondul unei pieţe pe care nume ca Allview, Evolio şi E-Boda au deja câţiva ani în spate de lansări şi noutăţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×