Intel pregătește un eveniment local pentru data de 24 martie; noi brățări de fitness așteptate să debuteze oficial

Autor:  | Publicat în:  Google 499 ori
<b>Intel pregătește un eveniment local pentru data de 24 martie; noi brățări de fitness așteptate să debuteze oficial</b>Prin intermediul unei invitații tocmai sosite &icirc;n inbox-ul nostru aflăm faptul că cei de la Intel vor desfășura un eveniment special pe data de 24 martie, zi &icirc;n care vom vedea cele mai noi dispozitive de fitness inteligente care adoptă...

Prin intermediul unei invitații tocmai sosite în inbox-ul nostru aflăm faptul că cei de la Intel vor desfășura un eveniment special pe data de 24 martie, zi în care vom vedea cele mai noi dispozitive de fitness inteligente care adoptă soluții de procesare dezvoltate de către compania IT.

Acest eveniment poartă numele #WearIntel, iar din câte putem afla și din invitație, ni se pregătește o conferință din care vom descoperi mai multe despre procesoarele Intel integrate pe brățările de fitness, produse ce au parte de o creștere considerabilă a vânzărilor în ultimul timp.

Printre produsele ce le-am putea vedea la acest eveniment se numără și brățara Basis Peak, purtabil ce oferă detalii despre pulsul cardiac, nivelul de circulație al sângelui, cât și monitorizare a activității sportive. În cazul în care nu știați, aflați că Basis a fost achiziționată recent de către Intel, mai multe informații fiind disponibile aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×