Jony Ive de la Apple se lăuda că până și producătorii elvețieni de ceasuri vor fi "loviți" de iWatch

1.219 ori
<b>Jony Ive de la Apple se lăuda că până și producătorii elvețieni de ceasuri vor fi "loviți" de iWatch</b>Designerul principal de la Apple, Jony Ive ar fi fost surprins lăudându-se colegilor de muncă că noul Apple iWatch e atât de bun, încât le-ar da dureri de cap și producătorilor elvețieni de ceasuri. &nbsp; ​ Informația vine de la New...

Designerul principal de la Apple, Jony Ive ar fi fost surprins lăudându-se colegilor de muncă că noul Apple iWatch e atât de bun, încât le-ar da dureri de cap și producătorilor elvețieni de ceasuri.

​

Informația vine de la New York Times, care citează surse direct din sediul Apple. E vorba despre designeri care lucrează cu Ive, care aparent e foarte încântat de acest proiect. Redactorul NY TimesNick Bilton a mai acoperit acest subiect, el fiind printre primii din lume care a scris despre un purtabil Apple în 2011. La acea vreme totul era la stadiu de prototip și proiect. în 2013 același redactor scria despre ceasuri fabricate din sticlă curbată, cu logoul mărului pe ele.

Toți marii rivali Apple au lansat deja posibili rivali pentru iWatch, ba chiar Samsung este la al șaselea ceas din ultimul an, pentru a se asigura că acoperă piața cât mai bine până la sosirea lui iWatch. Cu toate acestea, de îndată ce firmă din Cupertino își va lansa purtabilul, bătălia va fi mai feroce, pentru că e știut factorul uriaș de cool al unui astfel de gadget. Unul dintre oficialii Apple, Eddy Cue afirma recent că portofoliul de produse pentru această toamnă e cel mai bun pe care l-a văzut la Apple în ultimii 25 de ani.

Voi ce credeți? Au motive de temeri producătorii elvețieni de ceasuri?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×