IFA 2014: Microsoft anunță Lumia Denim, un nou firmware, cu suport 4K și cu viteză crescută a camerei

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.081 ori
<b>IFA 2014: Microsoft anunță Lumia Denim, un nou firmware, cu suport 4K și cu viteză crescută a camerei</b>Microsoft a anunțat astăzi 3 noi terminale Lumia, iar dintre dotările lor am remarcat și faptul că rulează o versiune de Windows Phone 8.1 numită Lumia Denim. Acesta este următorul firmware pentru handseturile din seria Lumia, iar detalii despre...

Microsoft a anunțat astăzi 3 noi terminale Lumia, iar dintre dotările lor am remarcat și faptul că rulează o versiune de Windows Phone 8.1 numită Lumia Denim. Acesta este următorul firmware pentru handseturile din seria Lumia, iar detalii despre el aflați mai jos.

El va aduce Windows Phone 8.1 Update 1 pe terminalele de pe piața atunci când va sosi, plus funcții unice pentru seria Lumia. Printre modelele care îl vor primi se număra Lumia 930, Lumia Icon și Lumia 1520. Noul firmware crește viteza lui Lumia Camera, mai ales cea de pornire a camerei, dar și cea de captură. Aveți și posibilitatea de a face numeroase capturi, cu un spațiu de milisecunde între cadre.

Veți avea la dispoziție și Moment Capture, cu o apăsare lungă a butonului camerei din aplicație, care va porni înregistrare video 4K la 24 FPS. Fiecare frame are o rezoluție de 8.3 megapixeli și va fi salvat că fotografie, aparent. Personal, această funcție îmi sună ca un GIF de calitate uriașă. Există acum și funcția Rich Capture care simplifica realizarea fotografiilor cu HDR automat și blitz dinamic.

Puteți face întâi poza și apoi să ajustați setările, iar acest nou software aduce si o imbunatatire a capturii low light.  Firmware-ul va sosi pe telefoanele compatibile în trimestrul 4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×