LG GizmoPal 2 și GimzoGadget sunt două device-uri purtabile destinate celor mici

1.603 ori
<b>LG GizmoPal 2 și GimzoGadget sunt două device-uri purtabile destinate celor mici</b>Vă informam ieri despre faptul că unii dintre producătorii de tablete &icirc;ncep a-și concentra atenția mai mult spre dezvoltarea de device-uri rugged, sau a terminalelor destinate celor mici. Ei bine, și &icirc;n lumea dispozitivelor purtabile...

Vă informam ieri despre faptul că unii dintre producătorii de tablete încep a-și concentra atenția mai mult spre dezvoltarea de device-uri rugged, sau a terminalelor destinate celor mici. Ei bine, și în lumea dispozitivelor purtabile avem un producător ce oferă o gamă destul de numeroasă de device-uri destinate copiilor.

Este vorba despre LG, companie ce pregătește lansarea ceasului inteligent GizmoPal 2, model ce se remarcă acum cu un display, element pe care generația anterioară nu îl aduce la pachet. Din câte putem remarca privind imaginea de mai sus, smartwatch-ul LG Gizmo Pal 2 vine la bord cu slot SIM și cu funcția de apelare vocală.

Deși nu sunt dezvăluite mai multe informații, se pare că modelul din dreapta, cel de culoare roșie, va fi numit GizmoGadget, device ce probabil va sosi cu mai puține funcții. Ceasurile ar putea fi anunțate oficial pe data de 12 noiembrie, zi înscrisă pe ecranul modelului roșu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×