Apple primeşte un brevet pentru un smartphone cu display convex, posibil flexibil

663 ori
<b>Apple primeşte un brevet pentru un smartphone cu display convex, posibil flexibil</b>Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri (USPTO) a publicat oficial o serie de 44 de brevete nou acordate celor de la Apple, printre care şi unul foarte interesant ce face referire la un smartphone cu display convex. &nbsp; &Icirc;n plus, documentele...

Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri (USPTO) a publicat oficial o serie de 44 de brevete nou acordate celor de la Apple, printre care şi unul foarte interesant ce face referire la un smartphone cu display convex.

În plus, documentele menţionează potenţialul utilizării unui display cu unul sau mai multe straturi flexibile. Acestea sunt montate deasupra sau sub un strat exterior cu o formă curbata. Apple pare a opta pentru tehnologia OLED pentru acest tip de panou. E interesant şi că brevetul acoperă terminale electronice şi nu neapărat telefoane, deci ar putea fi vorba şi de o tabletă, un ceas sau un alt purtabil.

Apple primeşte un brevet pentru un smartphone cu display convex, potențial flexibil

Acest design în stil "toc de ochelari" a circulat pe web încă din 2011 şi speram să îl vedem implementat pe modele iPhone de ceva vreme. Samsung a depus acest brevet în trimestrul 3 din 2011 şi el a fost publicat abia recent de USPTO. Se remarcă aici şi faptul că lipsesc butoanele de volum şi cel Home, ele fiind înlocuite cu reprezentări virtuale.

Apple primeşte un brevet pentru un smartphone cu display convex, potențial flexibil

Ceva îmi spune că suntem totuşi la 3 generaţii iPhone distanţă de această abordare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×