LG primește trademark-ul pentru denumirea Q Note; Ar putea fi un phablet cu stylus

747 ori
<b>LG primește trademark-ul pentru denumirea Q Note; Ar putea fi un phablet cu stylus</b>Sud-coreenii de la LG Electronics au primit în ultimele zile și trademark-ul pentru o nouă denumire de smartphone și anume LG Q Note. Din câte se pare, acest nume va fi utilizat pentru un phablet ce ar putea oferi stylus la pachet, unul mai

Descoperim pe finalul acestei săptămâni faptul că sud-coreenii de la LG Electronics au primit de curând trademark-ul în țara natală pentru un nou nume de smartphone. Este vorba despre LG Q Note și la prima vedere pare că avem de-a face cu un phablet ce va sosi echipat cu stylus, unul ceva mai de nivelul lui S-Pen sperăm - asta pentru că modelele anterioare de la LG ce soseau cu stylus, ofereau cea mai slabă soluție posibilă.

LG Q Note

Se aduce în discuție și probabilitatea de a vedea un smartphone cu diagonală generoasă și integrare masivă a funcțiilor AI din seria ThinQ. Din păcate nu avem nici cea mai vagă idee cu privire la dotările produsului de față, deși sunt mari șanse să fie vorba despre un pachet hardware de nivel mid-range.

În altă ordine de idei, peste doar câteva zile așteptăm debutul smartphone-ului LG G7 ThinQ, primul model din gama producătorului sud-coreean ce adoptă un procesor Snapdragon 845. Va avea și cameră duală, funcții AI, jack audio și un decupaj în partea de sus a ecranului. Lansarea vine pe 2 mai!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×